CRM voor Economische Zaken

CRM voor de Overheid

Het totale plaatje in één systeem

CRM speelt binnen de overheid een steeds grotere rol, omdat het vastleggen en delen van informatie tijd bespaart. Hieruit volgt dat u efficiënter samenwerkt.

Een CRM systeem zorgt voor een totaal beeld van uw relaties: gespreksverslagen, mailcontacten, essentiële afspraken en documenten. Dankzij PerfectView weet u precies wat er bij uw relaties speelt. U bent constant op de hoogte door het 360° relatiebeeld dat u creëert.

Op de hoogte zijn betekent, kunnen inspelen op actualiteiten. Kennis die u kunt gebruiken om een beter vestigingsklimaat binnen uw gemeente te creëren. 

Wees altijd up-to-date

De meest actuele gegevens van en over bedrijven in uw regio direct in uw CRM systeem. PerfectView maakt het samen met Company.info mogelijk om uw relatiebestand te verrijken. Dit gebeurt met gegevens uit het Kamer van Koophandel-register.

De koppeling tussen beide systemen ondersteunt u bij het invoeren van organisatiegegevens in CRM. Relevante contactgegevens en bedrijfsinformatie worden automatisch aangevuld. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, het verzekert ook dat u op een uniforme manier gegevens invoert. Ook wijzigingen worden automatisch in PerfectView CRM Online doorgevoerd. Op deze manier is uw CRM systeem altijd up-to-date.

Segmenteer en benader uw contactpersonen

Segmenteer en benader uw relaties

CRM maakt uw politieke en zakelijke netwerken inzichtelijk. Wilt u alle ondernemers in Amsterdam centrum selecteren? Of alle bezoekers van uw ondernemersoverleg? Dat kan. Verdeel uw relaties in verschillende groepen door eenvoudig kenmerken toe te kennen.

Denk bijvoorbeeld aan: branches, bedrijventerreinen of inschrijvingen van evenementen. De mogelijkheden met kenmerken zijn onbeperkt. U bepaalt zelf welke en hoeveel u er hanteert en toewijst.

Door uw selecties op te slaan en te delen met collega’s werkt u optimaal samen en heeft u vervolgens met één klik de juiste lijst voor handen.

Altijd en overal toegang tot uw contacten

Altijd en overal toegang tot uw relatiegegevens en afspraken

PerfectView CRM Online helpt u productief te zijn waar u ook bent. Dankzij de handige app voor Apple en Android bent u, ook onderweg, constant op de hoogte. Zo controleert u vlak voor uw afspraak de contacthistorie en overige details van relatie.

Hierdoor  begint u altijd goed voorbereid aan uw gesprek. Vervolgens werkt u direct op locatie uw notities bij. Dit voorkomt extra werk wanneer u terug bent op kantoor.