Over ons

0 jaar

Toonaangevende ervaring

0 +

Overheids klanten

0+

PerfectView gebruikers

0+

Reviews van tevreden klanten

CRM voor de Overheid

Sinds 1984 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM software.  CRM voor de Overheid is één van onze specialisatiegebieden, we ondersteunen bij overheidsvraagstukken in de breedste zin van CRM. PerfectView ondersteunt, met een duidelijke visie op haar oplossingen; gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en zelfstandige bestuursorganisaties. Belangrijke speerpunten zijn: klantgericht werken en het optimaliseren van de (e-)dienstverlening naar burgers, ondernemers, instellingen en ketenpartners. Ruim 265 overheden maken gebruik van PerfectView oplossingen.

Over PerfectView

Zoals gezegd hebben wij ruim 30 jaar ervaring als producent en leverancier van CRM software. We zijn gestart met een relatiebeheer applicatie in het DOS operating system. Later werd de software lokaal geïnstalleerd voor Windows. Inmiddels leveren we alweer 9 jaar PerfectView CRM Online aan meer dan 5000 klanten vanuit de cloud. Onderdeel van CRM Online zijn mobiele apps voor Android en iOS.

Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch verwerken we de ervaringen van onze gebruikers in onze producten en diensten. Elke dag weer, elke dag beter. Als het gebruik van PerfectView CRM Online een duurzame bijdrage levert aan het succes van onze klanten, dan hebben wij ons doel bereikt. Daar gaat het ons om, dat is onze passie.

Dit zijn onze uitgangspunten die de basis vormen voor onze producten en diensten.

Excellente helpdesk

Het succes van CRM staat of valt met het gebruik door iedereen in een organisatie. We willen dus graag elke gebruiker op weg helpen en houden, zonder daarbij gehinderd te worden door betaalde of gelimiteerde ondersteuningscontracten. Wij nemen de tijd voor elke gebruiker. Want het succes van onze klanten is ook ons succes.

 

Het IKEA model

Wij vinden het belangrijk dat u niet verplicht bent om diensten bij ons af te nemen. Bij het ontwikkelen van de software is dat telkens het uitgangspunt. Daarom kunt u PerfectView software zelf testen, implementeren en beheren. Uiteraard helpen we graag als u toch onze hulp nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld bij een implementatie, coaching of met een training. Alles bij elkaar noemen we dat het IKEA model. Zo houden we de investering en de kosten van het in gebruik hebben van PerfectView minimaal.

 

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken verandert de manier waarop wij werken structureel en ingrijpend. Het Nieuwe Werken is slimmer en efficiënter werken, werken onafhankelijk van tijd en plaats door gebruik te maken van internet. Al onze diensten en producten worden getoetst op het leveren van een bijdrage aan Het Nieuwe Werken. Zo willen wij zelf ook werken bij PerfectView en dat doen we ook.

 

Een heldere, lage prijs

Wij vinden één heldere, lage prijs per gebruiker belangrijk. Wij kiezen nadrukkelijk niet voor een prijsmodel met oplopende prijzen bij verschillende functionaliteiten of modules. Wij denken namelijk dat het voor organisaties niet mogelijk is om bij de start te bepalen of ze later wel of niet over moeten gaan stappen naar duurdere edities en daarmee verplicht voor verrassingen komen te staan.

 

Nederlandse zelfstandige organisatie

De Nederlandse markt wordt overspoelt door dealers van buitenlandse CRM producenten. PerfectView is daarentegen een zelfstandige Nederlandse organisatie met een Nederlandse helpdesk. Wij zijn rechtstreeks aanspreekbaar op onze handelingen en prestaties. Wij vallen onder het Nederlandse recht.

 

Cloud computing

Bij Cloud computing benadert u CRM via het internet en u betaalt een vast (laag) bedrag per gebruiker per jaar. PerfectView zorgt voor de juiste installatie, het nodige onderhoud en het regelmatige beheer. Aanschaf van dure licenties en bijkomende hoge implementatie-kosten worden hiermee vermeden. Iedereen met een computer, internetaansluiting en basiskennis van het programma / Windows kan direct aan de slag én resultaten boeken. PerfectView richt zich volledig  op het ontwikkelen van cloud computing software zodat gebruikers zich volledig kunnen richten op het gebruik.