Digitaal Fietsendepot

Digitaliseer uw fietsen handhavingsproces

Digitaliseer uw fietsen handhavingsproces

Met PerfectView CRM borgt u het complete fietsen handhavingsproces. Van het labelen op straat door handhavers, tot het verlaten van de fiets uit het depot. Een besparing van tijd en mankracht is het gevolg.

PerfectView heeft samen met Centrum Fietsdiefstal en Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit het proces voor het fietsdepot geautomatiseerd.

 

 

wettelijke bewaartermijn

Automatiseer de wettelijke bewaartermijn

Met PerfectView voert u een optimale en integere opslag- en registratie van gehandhaafde fietsen. CRM Online koppelt automatisch een bewaartermijn aan een fiets, op basis van door uzelf gekozen kenmerken. U kunt het proces inrichten naar het beleid van uw gemeente.

Elke fiets wordt op correcte wijze afgehandeld. Of deze nu terug gaat naar zijn rechtmatige eigenaar of wordt verkocht. Kortom; het proces is volledig geautomatiseerd.

Koppeling met de Nederlandse Politie

Koppeling met de Nederlandse Politie

Dankzij de koppeling met StopHeling, een initiatief van Politie worden fietsen automatisch dagelijks gecontroleerd op diefstal. Dit betekent dat uw medewerkers direct zien of een fiets als gestolen geregistreerd staat.

Daarnaast worden alle fietsen ook in uw digitaal opkopers register (DOR) geplaatst. Zo voorkomt u als gemeente dat u zich onbewust schuldig maakt aan heling bij doorverkoop van de fietsen.

PerfectView koppelt onder andere met Bikecontrol van Sigmax. Voor een optimaal handhavingsproces op straat.

Verloren of Gevonden zoekresultaat

Fietsen op verlorenofgevonden.nl

Alle gecollecteerde fietsen publiceert het systeem op www.verlorenofgevonden.nl ; het grootste verloren voorwerpen platform van Nederland. Op deze website kunnen burgers gemakkelijk en snel hun fiets terug vinden. Elke fiets wordt op correcte wijze afgehandeld.