DNA

PerfectView heeft zich tot doel gesteld zoveel mogelijk wereldwijd standaard software oplossingen te leveren en daarmee overheden in staat te stellen klantgericht en klantvriendelijk te werken en hun dienstverlening te optimaliseren. Onze missie en visie zijn verweven in de 6 punten hieronder die ons DNA vormen en daarmee ook de basis zijn voor ons dagelijkse doen en laten en hoe wij ons doel nastreven.

1. CRM is onze passie

Al meer dan 25 jaar helpen wij overheden met het succesvol inzetten van onze CRM oplossingen en overheidsoplossingen op basis van CRM. Ervaringen van onze klanten verwerken we telkens in onze producten en diensten. Als de overheid klantgerichter en klantvriendelijker wordt door het gebruik van PerfectView oplossingen, dan hebben wij ons doel bereikt. Daar gaat het ons om, dat is onze passie.

2. Excellente support

Het succes van onze klanten in het behalen van klantgerichtere dienstverlening valt of staat met betrokkenheid en gebruik van onze oplossingen door iedereen in de organisatie of op een afdeling. Wij trainen dus iedere gebruiker, geven werkplekbegleiding en bieden ook ondersteuning na oplevering. Want het succes van onze klanten is ook ons succes.

3. Het IKEA model

U zit als klant aan het stuur. Wij maken software die na de door ons verzorgde turnkey implementatie eenvoudig door u zelf beheerd en onderhouden kan worden. Wij hanteren het welbekende IKEA model: U doet het zelf, we doen het samen of wij doen het voor u. Bij het ontwikkelen van onze software en oplossingen is dat telkens het uitgangspunt. Intelligente en makkelijk te onderhouden software op een wereldwijd onderhouden platform: eenvoudig en aangesloten op de markt. Zo houdt u de kosten beheersbaar.

4. Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device

Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device verandert de manier waarop wij werken structureel en ingrijpend. Het is slimmer, efficiënter en milieubewuster werken, werken onafhankelijk van tijd, plaats en device door gebruik te maken van internet en platform software. Het gaat deels over software en techniek maar ook over verantwoordelijkheden en vertrouwen in uw medewerkers. PerfectView zorgt er met haar innovatieve oplossingen voor dat u, zonder extra investeringen, optimaal in staat gesteld wordt ook bij uw organisatie “het nieuwe werken” en “bring your own device” in te voeren.

5. Een heldere turnkey propositie

Overheden krijgen nogal eens te maken met uitloop in kosten, budgetten worden overschreden en projecten lopen uit. PerfectView levert u haar oplossingen turnkey, dat wil zeggen dat wij de gehele implementatie voor u verzorgen van (technische) installatie tot en met opleiding van de gebruikers, voor één heldere prijs. U weet zo vooraf precies wat de kosten zijn en heeft geen verrassingen achteraf.