Relatiebeheer voor de overheid

CRM voor de Overheid

Al uw relaties eenvoudig in één systeem

CRM voor de overheid is de sleutel tot het succes van uw relatiebeheer. Het geeft u inzicht geeft in de actuele status van ieder traject. Dit betekent dat u niet meer hoeft te zoeken naar informatie, wat u direct tijdswinst oplevert.

Alle informatie staat eenvoudig in één systeem. Daarmee creëert CRM een 360° relatieprofiel met o.a. kenmerken, contacthistorie en documenten. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw relaties en worden verwachtingen van contactpersonen en opdrachtgevers overtroffen.

Overzie de belangen van uw relaties

Overzie de belangen van uw relaties

In CRM legt u netwerkconnecties van uw relatiebestand vast. Contactpersoon van  bedrijf X kan immers ook bestuurslid zijn van een belangengroep Y.  Dankzij deze kennis speelt u gemakkelijk in op de leefwereld van uw relaties. Bovendien legt u, nu deze informatie voor handen is, snel verbanden.

Zowel interne, als externe activiteiten, voegt u per relatie toe. Zo ziet u in één oogopslag wat uw relatie bezig houdt.

Benader selecties van uw relatiebestand

Benader selecties van uw relatiebestand

Maak selecties van uw relatiebestand op basis van uw eigen kenmerken. Dankzij de geïntegreerde mogelijkheden van de campagnemodule in PerfectView heeft u geen aanvullende programma’s nodig.

Benader uw relaties via e-mail, post, per telefoon of een combinatie van deze. Na afloop van uw campagne ziet u de resultaten van uw inzet terug in overzichtelijke rapportages.

Certificaat ISO 27001-2013

ISO gecertificeerd; zekerheid

ISO is de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. PerfectView voldoet aan haar eisen op het gebied van informatiebeveiliging.  Wij passen onze werkprocessen en beveiligingsmaatregelen hier op aan.. Meerdere malen per jaar worden deze maatregelen getoetst in interne en externe audits. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw data.

Ons ISO-27001 certificaat is afgegeven in januari 2017. Onze certificering geldt voor het ontwikkelen en leveren van ons CRM-systeem: PerfectView CRM Online.