Relatiebeheer voor Sociale Zaken

Creëer werkgelegenheid door CRM

Creëer werkgelegenheid door CRM

Dankzij CRM benut u de samenwerking met het bedrijfsleven optimaal. U brengt eenvoudig vacatures van uw netwerk in kaart. Omdat u op de hoogte bent van de laatste wijzigingen op de arbeidsmarkt kunt u hier actief op inspelen. U realiseert meer kansen voor uw burgers.

In het verlengde hiervan gebruikt u PerfectView CRM Online voor het vastleggen van interesses van werkzoekenden. Doordat u deze gegevens vastlegt, maakt u snel de match tussen kandidaat en werkgever. In CRM documenteert u natuurlijk sollicitatiebrieven, documenten en mailverkeer bij het juiste traject.

Bouw een profiel op van uw inwoners

Versterk uw sociale dienstverlening

In PerfectView CRM bouwt u een profiel op van uw inwoners. Naast standaard naw-gegevens legt u ook eenvoudig interesses en kenmerken vast. Dankzij dit inwoner profiel bent u in staat uw sociale dienstverlening te versterken.

U koppelt inwoners aan bijvoorbeeld  re-integratie trajecten op basis van de vastgelegde gegevens. Met PerfectView blijft u op de hoogte van wat er in ieder sociaal domein speelt.

Met PerfectView werkt u volledig AVG proof. Bovendien kunt u delen van het systeem afschermen. Dit garandeert de privacy van uw inwoners. 

Altijd en overal toegang tot uw contacten

Alle informatie op één plek

Weg met versnipperde informatie uit verschillende Excel documenten. Met CRM is alle informatie centraal toegankelijk op één online locatie. Zo raakt u nooit meer belangrijke details kwijt.

PerfectView CRM Online helpt u productief te zijn waar u ook bent. Met de app voor Apple en Android blijft u op de hoogte van alle trajecten, ook onderweg. Werk uw notities bij vanaf iedere locatie en verwerk taken, contactinformatie en afspraken.